ÇUBUK BİLİM VE SANAT MERKEZİ

Vizyon: Hedef kitlemizdeki özel yetenekli öğrencilerden ilimizin, ülkemizin ve dünyanın sorunlarına çözüm üretecek, geleceğe yön verecek liderler yetiştirmek, evrensel ve ulusal değerleri benimseyen, ülke ve dünya çapında isim yapacak bilim ve sanat insanları yetiştirmek.

Misyon: Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda Vatanını ve Milletini seven, Türk milletine yakışır değerlerle donatılmış; sorun çözme, iletişim kurma, işbirliği içinde çalışma, bilgi teknolojilerini kullanabilen, bireysel ve toplumsal sorumluluk taşıyan, üreten ve paylaşan bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Kurumumuz 2021-2022 yılında WİCE,ISEF,BUCA ulusal proje yarışmalarında matematik alanında altın,gümüş ve bronz madalya kazanmıştır. Ayrıca Romanya´ da Matematik dalında birinciliğimiz mevcuttur. Kurumumuzda her yıl e-twinnning,TÜBİTAK 2204 A, 2204 B, 2204 C ve 4006 projeleri aktif olarak yürütülmektedir.

Saatler:
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cubukbilsem.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. CENGİZ TOPEL CAD. NO: 4 ÇUBUK / ANKARA

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Kurumumuz Çubuk Merkezde olup 2019 yılında faaliyete girmiştir. Bulunduğumuz bina müstakil olup yalnızca Bilim Sanat Merkezi olarak kullanılmaktadır.

Adres - CUMHURİYET MAH. CENGİZ TOPEL CAD. NO: 4 ÇUBUK / ANKARA

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde yer almakta olup Çubuk-Ulus otobüs hattı çayıryolu ya da eski Şabanözü kavşağı duraklarından erişim sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkezimiz il merkezine 40 km, ilçe merkezine ise 500 metre uzaklıktadır.